Prefabricerade väggar

Önskar du skräddarsydda lösningar för att optimera din fastighet- eller bostadsyta? Då är utfackningsväggar eller prefabväggar perfekt. Modulbyggen producerar produkterna efter dina specifika önskemål och krav utan att begränsas av några standardmått. Självklart utför vi våra tjänster tryggt och säkert. Alla element produceras i vår egen fabrik för att kunna garantera absolut toppkvalitet. Detta medför också att vi har möjlighet att tillverka elementen till maximal prefabriceringsgrad.

Kontakta oss för en offert

Oändliga möjligheter

Prefabricerade väggar erbjuder oändliga möjligheter. Tack vare att vi har egna fabriker medför det många fördelar, du har möjlighet att välja material, mått och lösningar utefter din fastighet eller bostads förutsättningar. Dina utfackningsväggar och prefabväggar kan utföras i en rad olika framställningssätt.

• Väggelementen utföres antingen i stål, trä eller en kombination av stål och trä.
• Väggelementen kan fås helt anpassade efter objektets krav.
• En oorganisk klimatskiva monteras på utsida väggstomme.
• Elementen kan innefatta både organiska och oorganiska material, med eller utan stålpelare, fönster, fönsterdörrar och ventilationsdon.

Erfarenhet & kunskap

Modulbyggen har lång, gedigen erfarenhet av utfackningsväggar och prefabväggar, vi ser till att alltid leverera. Vi har ett gott renommé och har haft många nöjda kunder under årens gång. Våra medarbetare är engagerade och skickliga, vi strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras. Vi ser till att underlätta din tillvaro, så att du har tid för annat. Är du nyfiken på vårt företag, produkter och tjänster tveka inte att kontakta oss. Låt dig inspireras och rekommenderas, vi är experter på utfackningsväggar och prefabväggar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår