Om Modulbyggen

Modulbyggen startade i början av 40-talet, som en traditionell byggfirma, grundad av Tage Eidenskog. Tage var en sann entreprenör som vid sidan om själva byggverksamheten sysslade med uthyrning av entreprenadmaskiner och han började också med prefabricerade väggelement.

En ny ägare som gjort oss starkare och flexiblare

Hösten 2017 fick Modulbyggen en ny ägare i Vibovillan i Ambjörnarp AB. Ett företag medsnarlik verksamhet som den vi själva bedriver. Dessutom ett företag med mycket långerfarenhet, de grundades redan 1961.

Vi har haft samarbete sedan en tid tillbaka och när vi såg möjligheterna till synergieffektertyckte båda parter att det kändes naturligt att slå ihop verksamheterna.

Vi ser många fördelar i detta som gynnar Modulbyggens kunder. Framförallt blir vi nustarkare och flexiblare då vår ägare kan stötta till och hjälpa oss när vi har produktionstopparoch vice versa.

Redan i början av 70-talet började vi tillverka prefabricerade garage, framförallt radgarage till olika entreprenörer och bostadsrättsföreningar, men även garage för vanliga villor. Därefter började vi med prefabricerade småhus för - inga standardhus på löpande band, utan helt och hållet kundanpassade.

Nu har vi utvecklat ytterligare med utfackningsväggar till större byggprojekt. Vi levererar kompletta och isolerade väggar i både trä och stål, med fönster och dörrar, i alla storlekar. Även takkassetter och andra prefabricerade lösningar behärskar vi.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår