Monteringsfärdiga hus

Vi tillverkar monteringsfärdiga hus enligt kundens ritningar.

Monteringsfärdiga hus tillverkas i Modulbyggens fabrik som stora byggelement i trä, monterade fönster, värmeisolering och diffspärr och utvändig beklädnad, allt efter kundens behov.

Kontakta oss för ett personligt möte

Moderna tillverkningslinjer i kombination med traditionellt hantverk i produktionen ger en stor flexibilitet till dig som kund. Vår tillverkning är flexibel och vi kan snabbt ställa om mellan större och mindre projekt. Vi har hög teknisk kompetens och bidrar med konstruktionshjälp. Givetvis utför vi också uppdrag där beställaren svarar för konstruktion och vi fungerar som produktionsenhet.

Fördelarna med förtillverkade byggelement är uppenbara: Produktionen sker inomhus under kontrollerade former med kraftfulla maskinella hjälpmedel. Detta ger hög kvalitet, god arbetsmiljö och vi slipper väderproblem som kan orsaka fuktskador. För kunderna innebär prefab ett snabbt och smidigt montage där byggnaden på mycket kort tid kan vädersäkras. Det ger därmed gott om tid för inomhusarbeten under skydd och bidrar till ett torrare byggande.

Våra medarbetare är vår styrka med ett brett yrkeskunnande inom flera områden. På Modulbyggen förenas ny byggteknik med gedigen hantverkstradition. Hos oss finns de styrkor som ett större företag har och de positiva egenskaper ett mindre lokalt bolag besitter. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och ständigt hitta lösningar som är ekonomiskt och tekniskt fördelaktiga för våra kunder - stora som små.

Vi producerar och projekterar kompletta byggsatser till småhus.
Detta är uppskattat av mindre entreprenörer som inte hinner bygga med lösvirke.
Huset kommer snabbt under tak och risken för fukt minimeras, Husen tillverkats av markandens bästa material i en torr inomhusmiljö.
En annan styrka är korta ledtider och säkra leveranser. Allt detta får du som kund, till marknadsmässiga priser. Våra byggsatser är dessutom mer kostnadseffektiva än lösvirkesbyggen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår