Prominent vipport

Traditionellt attraktiv

Läs mer i vår broschyr

Även en klassiker kan ibland vara okonventionell. Den helt galvaniserade vipporten PROMINENT med yta av stålplåt finns tillgänglig i 6 olika färger, utan pristillägg. För att passa din smak och de befintliga arkitektoniska omgivningarna.

Hållbar

Alla ståldelarna i Normstahl-vipportarna är galvaniserade, portbeläggningen är fäst med dekorativa aluminiumnitar eller är skruvade. Portarna har inga svetsade delar, vilket betyder att det rostbeständiga zink-lagret håller sig intakt. Dubbla lager av brännlackerad plast på stålplåtspanelerna bidrar till portens hållbarhet och ger inte rosten någon chans att ta sig in.

Säkerhet

Våra portar har inbyggd säkerhet. Alla portar och all portautomatik är testad och certifierad av CEN. Vi har återigen förbättrat säkerheten för dig och din familj.

Perfekt skydd
Fingerklämskydd runt fjäderlådorna förhindrar oavsiktlig kontakt eller att man når in i fjädrarna, speciellt viktigt om det finns barn omkring. Säkerhetsskyddet stoppar fjäderdelarna från att hoppa ut.

   

Säkert låst
Det säkra två-punktslås-systemet kopplas automatiskt in och ger skydd mot obehörig åtkomst när den används med en portautomatik (automatisk låsning/frikoppling).

Perfekt teknik

   

Tålig:
Alla ståldelarna i vipportarna är galvaniserade, portbeläggningen är fäst med dekorativa aluminiumnitar eller är skruvade. Portarna har inga svetsade delar, vilket betyder att det rostbeständiga zink-lagret håller sig intakt. Dubbla lager av brännlackerad plast på stålplåtspanelerna bidrar till portens hållbarhet och ger inte rosten någon chans att ta sig in.

   

Tyst portgång:
Kullagrade rullar skapar mindre friktion vilket eliminerar gnisslande. Dessutom garanterar användning av kullagrade rullar en lång livstid. Alla vipportar levereras med takskenor.

   

Energieffektiv:
Port med värmeisolering förbättrar energieffektiviteten nämnvärt.

   

Handtag:
Det ovala handtaget med lång platta finns i mattsvart utförande.

Färger

Normstahls värld av färger. Lika färgglatt som ditt liv!

Attraktiva färger

Till portens yta kan du välja mellan våra 6 standardfärger i originalkvalitet. Men om du vill ha det ännu färggrannare kan du också låta lackera den nya vipporten i valfri RAL- eller NCS-kulör.

Standardfärger:

Mossgrön, liknande RAL 6005
Ljusgrå, liknande RAL 7035
Sepiabrun, liknande RAL 8014
Aluminiumvit, liknande RAL 9006
Trafikvit, liknande RAL 9016
Antracitgrå, liknande RAL 7016

Tillbehör

HANDTAG

Perfekt matchade ovala porthandtag med matt-svart plast och lång platta.

Garanti

10 års garanti på portbladen
2 års garanti på alla övriga detaljer

Garanterad kvalitet

Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med. Vi ger dig 10 års garanti på portbladen och 2 års garanti på alla övriga delar och detaljer. (Kontakta oss för mer information om våra garantibestämmelser.)

Kontakta oss för en offert

Den helt galvaniserade vipporten PROMINENT

Perfekt teknik

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår