Portautomatik

Ökad komfort  - styrning med en knapptryckning.

Helt enkelt suveränt!

Gör ditt liv lite enklare genom att utrusta din garageport med en Normstahl portöppnare. Du sitter bekvämt i bilen och trycker på fjärrkontrollen för att aktivera portöppnaren. Kraftfull och nästan ljudlös. Inte ens dåligt väder kan förstöra ditt humör, du har ju ditt på det torra.

För övrigt kan du öppna porten på distans och samtidigt tända belysningen på infarten om du så vill.

Även i säkerhetshänseende kan du lita på din Normstahl portöppnare till hundra procent. Att så mycket perfektion dessutom ser bra ut, är ju ingen nackdel precis.

MAGIC 600

Så bekväm! Därmed kan du öppna porten helautomatiskt även om du är på ett ordentligt avstånd från garaget. Och samtidigt kan du slå på belysningen i garaget eller i infarten. Kraftfullt, snabbt och nära nog ljudlöst öppnar portautomatiken porten - och du kan i lugn och ro sitta kvar i bilen efter en lång ansträngande arbetsdag.

Läs mer om MAGIC 600

MAGIC 1000

Stark - när portautomatiken MAGIC 1000 spänner musklerna öppnas och stängs den tyngsta port i en handvändning. Med 1000 N dragkraft är den stark som en björn.

Läs mer om MAGIC 1000

AKKU PLUS

I fritt uppställda prefabricerade garage saknas ofta en strömanslutning för att en portautomatik ska kunna installeras. Nu är det slut med det: Med Normstahl "AKKU PLUS" behöver man nu inte längre göra avkall på denna komfort.

Läs mer om AKKU PLUS

GoGogate

GoGogate är ett verkligt smart sätt att förenkla livet vid in- och utgång i ditt garage. Genom att introducera smartphone-styrning* till din portautomatik löser du många vardagliga besvär och begränsningar med handsändare, distansöppning samt övervakning av din garageport.

Läs mer om GoGogate

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår